Skip to main content

Blog entry by Shanel O'Driscoll

Святі несвяті: навіщо Росія веде «священні війни

Святі несвяті: навіщо Росія веде «священні війни

characters 6 09 Ще одне хвилююче питання для багатьох - чи буде фінансово успішним 2022 рік. Та згодом усе повернулося на свої місця, природність і логіка історичного процесу відновилася 2014 і набрала шаленої швидкості 2022 року. Якось несподівано від цього почуття нас витверезив 2014 рік. Це може виглядати, як гротескний сарказм, але, вочевидь, Росія мала цілковиту рацію, коли від 2014 року говорила, що на Донбасі не є «стороною конфлікту». Це щось значно більше. Це війна двох протилежних світів, світів, що взаємно заперечують засади самих основ, на яких ті світи стоять. Те, що пишуть, що війна за рік-два мине - то не так. Ворожість протистояння України і Росії - одна з найзашкальніших у світовій історії - має доволі багато граней, зрізів, площин, аспектів, але якщо б ми хотіли визначити якусь квінтесенцію цього протистояння, https://ukrainatoday.com.ua/prorochestva-na-2023-hod-dlia-ukrayny/ то кращого варіанту, аніж запропонованого видатним українським істориком Павлом Штепою у його знаменитій праці «Московство» годі й відшукати: «Від першого дня заснування Москви і до сьогодні (книга вийшла 1968 року) точиться в різних формах невпинна, вперта, запекла війна між Києвом і Москвою.

Реінкарнація імперії - такого у світовій історії, здається, не було ніколи, реінкарнації територіальної - так це стовідсотково. Згідно з одним з пророцтв Ванги, 2022 року вчені знайдуть у Сибіру смертельний вірус, який зараз перебуває в замороженому стані. Але прогнози Нострадамуса на 2022 рік на цьому, на жаль, не закінчуються. Якби пророцтво полягало лише в цьому, то можна було б сказати, що слова Джозефа Сміта є просто спостереженням, а не пророцтвом. 25 грудня 1832 року через це занепокоєння серце і розум Джозефа було відкрито, і він отримав найвизначніше одкровення, відоме нам нині, як 87 розділ Учення і Завітів. Багато пророцтв провидиці про Україну ще не збулися - можливо, їхній час ще настане в 2023 році. Більш цікавими виглядають слова провидиці про поширення хвороби. Тепер, коли цей рік закінчився, всі зрозуміли слова провісниці. Читайте такожГороскоп на 2022 рік для всіх знаків: що принесе вам цей рікВсі пророцтва Нострадамуса написані містичною мовою, з безліччю алегорій і натяків. Роблячи пророцтва про Україну, Ванга не називала точних дат і років. Варто відзначити, що роблячи пророцтва про Україну, Ванга не називала точних дат і років. У будь-якому випадку передбачення та пророцтва вкрай сумнівна справа і спиратися на них у плануванні свого майбутнього не варто. Є у Ванги і передбачення про українців: після довгих-довгих труднощів люди, нарешті, заживуть злагоджено.

А ось трактування передбачення Ванги про людей, які будуть казково багаті без грошей, також двояка. Chas News розповідає, чи фігурувала Україна у пророцтвах Нострадамуса і Ванги та які передбачення на 2023 рік дають сучасні віщуни. Крім того, тут спрацьовує і психологічний фактор - якщо людина/суспільство не знаходить (або не намагається шукати) відповіді у площині реальних фактів, то вдається до пошуків у пророцтвах і святих письменах. Читайте такожЗдійсняти всі мрії: які знаки Зодіаку потрапили в "білий список" ВсесвітуНа думку Нострадамуса, збройні конфлікти посилять голод і приведуть до того, що мігранти будуть масово залишати свої будинки в пошуках кращого життя в інших країнах. Однак при цьому потрібно буде залишатися сильними для того, щоб знайти своє щастя і зуміти захистити його. Багато пророцтв виявилися страшними. Але, варто ще нагадати і про те, як реагувати на появу пророцтв і конспірологічних теорій щодо війни в Україні. Але, можливо, це варто трактувати і як те, що винайдені вакцини і колективний імунітет дозволять впоратися з коронавірусом, і він стане не більш небезпечним, ніж згадане ГРВІ.

У 2021 році навколо нього ходило багато чуток, ЗМІ писали про різке схуднення диктатора і про те, що у нього почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Нострадамус, як вважають експерти, пророкував, що ще у 2021 році вченим вдасться зробити величезний стрибок в розробках штучного інтелекту. Знаменитий астролог та алхімік Мішель де Нотрдам, відомий як Нострадамус, міг передбачити війну в Європі у 2022 році у своїй книзі пророцтв, пише Daily Star. Такий висновок зробили з кількох рядків у книзі пророкувань астролога. І ми наївно думали, що основну історичну роботу вже зробили за нас наші героїчні предки, а ми лишень щасливо приречені пожинати плоди цієї роботи. Так що деякою мірою східні патріархи мають перед нами історичну провину за свої недалекоглядні приватні інтереси за рахунок України. Так само мешканці Яви, Суматри чи Сулавесі, поховавши тисячі загиблих і відбудувавшись після чергового цунамі, плекають надію на те, що це жахіття було востаннє. Будуть тисячі вбитих, може мільйони? » Було таке враження, що ми ніби звалилися з Марса і оговтатись від цього нового почуття було надзвичайно важко. «Раптова смерть першої особи / викличе зміни і поставить нового на престол / рано, але пізно він підніметься таким молодим / його боятимуться на морі та на суші».

  • Share

Reviews