Skip to main content

Blog entry by Laurene Magana

Після заколоту пригожина західні аналітики змінили свою думку щодо майбутнього росії

Після заколоту пригожина західні аналітики змінили свою думку щодо майбутнього росії

Patrouille des Glaciers 2022. Céline TORNAY; Déborah MARTI; Emilie FARQUET. Сама ж путінська Росія розвалиться на частини, Крим і Донбас повернуться в Україну, а Китай взагалі зникне з лиця Землі. Сама ж війна завершиться 2025-го. Далі ще цікавіше - "ДНР" і "ЛНР" залишаться у підвішеному стані протягом 4-6 років. Ми маємо надалі підтримувати Збройні сили, адже достеменно знаємо, що війна закінчиться нашою перемогою. Більше того, екстрасенси зазвичай не називають точних дат закінчення якихось подій, втім, як і їх початку, то знайти інформацію про те, коли закінчиться війна в її пророкуваннях складно. Звісно, це, м'яко кажучи, не перший випадок, коли на російському телебаченні озвучили відверту маячню, але це гарна ілюстрація того, як легко й невимушено розходяться псевдонаукові тези на широку аудиторію. Можливо, ви зможете підказати, які дати чи, можливо, періоди будуть найсприятливішими для того, щоб відбити у ворога свої території? Однак поступово завдані збитки нівелюються, і люди відчують значні поліпшення - даний прогноз стосується майбутнього, можливо, наступного за 2021 роком. Угорщину зацікавлять землі Закарпаття, а до Румунії, можливо, відійде Північна Буковина.

photo_2022-04-18_02-34-39-664x675.jpg При цьому, якщо на момент прогнозу ще не було відомо про накопичення російських військ біля наших кордонів і можливий напад, то «езотерики» про них і не згадають. Транзитна планета - це та, яка в реальному часі на небі, а натальна - це та, що була в момент народження будь-якої людини, держави, події. Звичайно, так, тому що в результаті Україна переможе, і на чолі цієї події залишиться саме Володимир Зеленський. Січень 2019-го (ГолосUA): У 2019 році Україна відновить нормальні відносини із сусідами, у тому числі і з Російською Федерацією. Грудень 2021-го (ГолосUA): В 2022 году Российская Федерация усилит агрессивные действия по отношению к Украине. Грудень 2019-го (ГолосUA): Загалом в Україні у 2020 році буде конфліктна ситуація. Магдалена Мочіовські вважає, що війна на сході України триватиме, однак ситуація там покращиться. Уже влітку спалахне велика війна за участю РФ, США, Ірану, Ізраїлю та європейських країн, відлуння якої відчує весь світ. Кременчукгазу (0,51 грн за куб.

Тисменицягаз (3,06 грн за куб. До речі, «повноцінна особиста консультація» у нього коштує 3000 грн. 1 грудня - 2618 грн. З 10 травня по 28 жовтня, а потім знову з 20 грудня по 16 травня 2023 року Овен виходитиме зі своїх зон комфорту, ставитиме себе в центр уваги і працюватиме над досягненням матеріального успіху. Зокрема, 22 грудня секретар РНБО Олексій Данілов попередив, що нарощування сил противника, а саме зосередження 122 тис. Астролог Олексій Кириченко розповів, що в кінці лютого Росія може влаштувати кілька масованих атак, а найнебезпечнішим містом буде Бахмут. Один товариш за кордоном розповів, що все, що відбувається сьогодні, готувалося з 2004 року. Прославлений провісник мольфар Нечай мав досить точні бачення з приводу майбутнього України. Зірки щось можуть сказати із цього приводу? Зірки говорять, що Крим належить Україні і не можна змінити». Наразі треба повернути окуповані міста, а Крим буде вишенкою на торті. Однак на повномасштабну війну у Кремлі не наважаться: «Не треба боятися ворога, бо він як той вовк.

В езотериків беруть розлогі інтерв'ю, де вони коментують війну на Донбасі, курс гривні та рекомендують недоведені способи лікування від коронавірусу. В Україні найближчим часом відбудеться жорстка зміна влади, епідемія коронавірусу піде на спад, а ось на економіку чекає справжній колапс. Січень 2022-го (Факти ICTV): Восени-влітку на нас чекає перемога на міжнародній арені. Січень 2022-го (Факти ICTV): У 2022 році Москва не полишить своїх загарбницьких планів щодо України. Доля України цікавить не тільки наше населення - рішення, яке приймає український уряд, впливає на весь регіон і ряд віддалених країн. Наприклад, з ним погоджується член Спілки астрологів України Олена Максимова: «Держава Україна в нинішніх кордонах проіснує 22 роки і вісім місяців. В останні роки астрологія в українських медіа занадто далеко вийшла за межі порівняно невинних гороскопів і стала підміняти думку військових експертів, економістів, https://ukrainatoday.com.ua/shcho-chekaie-na-ukrainu-v-2023-rotsi-prorotstvo/ медиків. Заодно ми проаналізували інших українських езотериків, які також з'являлися в українських медіа з прогнозами щодо подій на Донбасі. За його прогнозами можна було очікувати смерті Ігоря Талькова.

  • Share

Reviews