Skip to main content

Blog entry by Shanel O'Driscoll

Пророцтва Ванги на 2023 рік

Пророцтва Ванги на 2023 рік

Церковний календар на жовтень 2022 року в Україні Она рассказала, что год будет очень непростым - людей и страны ждут политические потрясения. Его не будет. В 22-м году будет намного сложнее, чем в 21-м - это раз. Ситуація на Сході країни раз і назавжди перевернула життя звичайних громадян. У новому 2022 році основним завданням керівництва країни буде боротьба з їх наслідками і нормалізація життя населення. Заговорять про розкол країни. Грудень 2019-го (ГолосUA): ukrainatoday.com.ua Загалом в Україні у 2020 році буде конфліктна ситуація. 10. Березень 2019-го (Апостроф): Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що «саме королівська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер входять у зодіакальний знак Водолія, пов'язаний з Росією, отже, варто очікувати на поворот стратегій, певного вектора розвитку країни». У січні 2022 року сатиричне видання «Панорама» (аналог українського сайту UaReview) опублікувало новину із заголовком «Павло Глоба: Путін відкладе напад на Україну, поки Марс не вийде з Козерога». Січень 2022-го (Факти ICTV): У 2022 році Москва не полишить своїх загарбницьких планів щодо України. Січень 2022-го (Факти ICTV): Восени-влітку на нас чекає перемога на міжнародній арені. 15. Січень 2021-го (Апостроф TV, РБК.ua): Крим може стати турецьким уже через кілька років, а війна на Донбасі має закінчитися цьогоріч («Сім років має тривати війна та закінчитися рівно через сім років»).

2. У грудні 2014 року Росс прогнозує (ТСН.ua): «Зараз, поки Марс перебуває у Водолії, зима має бути спокійна. В Україні має відновитися мир, до кінця року вирішиться позитивно питання з Донбасом. Скільки ще буде при владі Зеленський і хто прийде на його місце, чи зуміє Країна подолати внутрішні протиріччя і вирішити питання з Донбасом. Поки решта світу спостерігає за розвитком подій з інтересом, подібним перегляду захоплюючого телевізійного шоу, для наших народів є тільки одне питання:"Коли ж прийде кінець ворожнечі і настане мир в Донбасі і Луганську". Перш ніж відступити в світ мертвих, Болгарський провісник розповідала, що на заміну їй прийде дитина. Характерно, що прогнози вітчизняних астрологів про Україну, найпевніше, будуть більш адекватними і наближеними до реальності, ніж передбачення їхніх російських чи європейських колег, які погано розуміють місцеву соціально-економічну чи політичну ситуацію. Росія звинувачує Україну в отруєнні ботулізмом російських… При цьому, якщо на момент прогнозу ще не було відомо про накопичення російських військ біля наших кордонів і можливий напад, то «езотерики» про них і не згадають. При цьому вона вказувала і на критичні періоди в житті країни, однак жодним чином не згадала про січень, а називала «період з кінця квітня і у травні, а також період серпня і початку жовтня». Це буде переломний період.

Новий етап ескалації: що кажуть експерти про війну в Україні - Korrespondent.net Це стане точкою відліку - до його поглиблення або до згортання війни. Росіянам стане не до нас. У щоденнику діда Гошо, який записував слова Ванги, сказано, що Україна в майбутньому стане головною в союзі з п'яти країн. 14. Вересень 2020-го (Главред): Уже в 2021 році на Донбасі можуть завершитися воєнні дії, а 2020 рік стане останнім роком воєнних дій на сході України. 13. Червень 2020-го (Главред): Ретроградні планети сприятимуть відновленню конфліктів, і на сході України знову може стати дуже гаряче. Квітень 2020-го (Обозреватель): У 2021 році Путіна вже не буде. Також Росс прогнозує, що ситуація на Донбасі практично ніяк не буде змінюватися до 2017 року, поки Путіна не повалять. Грудень 2021-го (Обозреватель): Війна на сході України триватиме, проте ситуація покращиться - території потроху почнуть повертатися під контроль Києва. В умовах світової кризи нерозумно сподіватися на те, що ситуація за один рік може кардинально змінитися. Якщо про те, як астрологи проґавили пандемію, ми писали у попередній статті, то тут згадаємо лише один характерний приклад про Казахстан.

Якщо вірити зіркам, до наступних виборів у 2018 році Путін не дотягне. 5. Серпень 2017-го (Факти ICTV): Війна на Донбасі стихатиме, а до наступних виборів у 2018-му Путін не дотягне. 19. Листопад 2021-го (Апостроф TV): Війна на Донбасі закінчиться лише тоді, коли помре Путін. Однак це станеться лише тоді, коли «прийде восьмий». Залишається сподіватися, що це станеться з першого календарного дня 2020 року. Тобто після 21 грудня 2020 року путінський режим однозначно і безповоротно впаде. За кілька днів до цього, 31 грудня 2021 року, на казахстанському телебаченні виступала російська астрологиня і телеведуча Тамара Глоба (так, це дружина того самого Павла Глоби). Крім цього, болгарська віщунка стверджувала, що «гроші розділяться на 2 потоки, поточні на схід і на захід і в зворотному напрямку». Крім того, деякі астрологи майже завжди говорять лише про позитив, а деякі навпаки - як усе буде погано. Як ми побачимо далі, всі ці вісім років астрологи регулярно прогнозували завершення війни (іноді додаючи й повернення Криму). І точно можна шукати нових романтичних знайомств, тим більше, що астрологи впевнені: маски скоро не знадобляться, тому що епідемія зникне вже цієї весни.

  • Share

Reviews