Skip to main content

Blog entry by Cyril Oles

Вчитель математики в Київській обл

Вчитель математики в Київській обл

Для участі у конкурсі подано документи від Матяшової Лілії Петрівни. Рішенням конкурсної комісії кандидатура Матяшової Лілії Петрівни рекомендована для призначення на посаду директора цього закладу. Вимоги до кандидатів на посаду директора: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, посадовий оклад помічника вихователя 2020 що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків. ↑ Середня освіта в Україні: як зменшилася кількість шкіл і учнів за роки незалежності. Безумовно, всі випускники шкіл України повинні знати українську державну мову, а всі, хто хоче вчити і російську, теж мати можливість це робити. Світовий досвід якраз свідчить про те, що школи повинні організовувати свій навчальний простір під відповідні вікові категорії дітей. ØПід час перерв учні 5-9 класів повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. ØНавчання буде в одному класі, переходити в інший кабінет учні будуть лише на деякі предмети, до спортзалу та кабінету інформатики.

gonzales_wesley_ENGR3406_FINAL_PROJECT Після перевірки поданих кандидатами документів на відповідність установленим вимогам конкурсна комісія вирішила: допустити Сторчауса С.Д., ukrainatoday.com.ua Францішкевича С.В. Після перевірки поданих кандидатом документів на відповідність установленим вимогам конкурсна комісія вирішила допустити Дубівку О.О. Після перевірки поданих кандидатом документів на відповідність установленим вимогам конкурсна комісія вирішила: допустити ЛапіцькуЯ.В. Після перевірки поданих кандидатами документів на відповідність установленим вимогам конкурсна комісія вирішила: допустити Бондаренко Н.В. Для участі у конкурсі подано документи від Бондаренко Наталії Володимирівни та Шарова Юрія Михайловича. Для участі у конкурсі подано документи від Сторчауса Сергія Дмитровича та Францішкевича Сергія Васильовича. Рішенням конкурсної комісії кандидатура Сторчауса Сергія Дмитровича рекомендована для призначення на посаду директора цього закладу. Рішенням конкурсної комісії кандидатура Шарова Юрія Михайловича рекомендовано для призначення на посаду директора цього закладу. Рішенням конкурсної комісії кандидатура Дубівки Олени Олександрівни рекомендована для призначення на посаду директора цього закладу. Для участі у конкурсі подано документи від Дубівки Олени Олександрівни. Литвин С.П. до участі у конкурсі та провести конкурсний відбір 17 червня 2021 року о 10.30 в приміщенні Кропивницької міської ради (кімн. 23 червня 2021 року о 9.00 в приміщенні Кропивницької міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей № 19 - позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» (протокол № 2 від 23.06.2021 р.).

29 червня 2021 року о 15.15 в приміщенні Кропивницької міської ради відбувся конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу «Ліцей «Сокіл» Міської ради міста Кропивницького» (протокол № 2 від 29.06.2021 р.). 23 червня 2021 року о 9.00 в приміщенні Кропивницької міської ради (кімн. Управління освіти Кропивницької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (7 посад) комунального закладу «Кропивницький міжшкільний ресурсний центр № 1» Кропивницької міської ради» (м. 17 серпня 2021 року о 12.30 в приміщенні Кропивницької міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Кропивницький міжшкільний ресурсний центр № 1» Кропивницької міської ради». 1.2. Конкурсний відбір на заміщення вакантних посад, призначення та звільнення з посад, продовження терміну роботи науково-педагогічних працівників Університету проводиться на засадах відкритості, гласності, законності, неупередженого ставлення до претендентів на посади науково-педагогічних працівників. № 963 «Про затвердження переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників» (із змінами), період перебування на строковій військовій службі? 18 серпня 2021 року в приміщенні Кропивницької міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунального закладу «Кропивницький міжшкільний ресурсний центр № 1» Кропивницької міської ради», в якому взяли участь 9 осіб. Управління освіти Кропивницької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Кропивницький міжшкільний ресурсний центр № 1» Кропивницької міської ради»(м.

23 червня 2021 року о 10.30 в приміщенні Кропивницької міської ради відбулося ІІ засідання комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Ліцей «Сокіл» Міської ради міста Кропивницького». 17 червня 2021 року о 9.00 в приміщенні Кропивницької міської ради (кімн. Управління освіти Кропивницької міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора директора Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. В 1, 2 чи 3, якщо дитина вступала - саме це слово варто використати - в початкову школу, це був конкурс. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ - дитина залишається вдома. ØЗабезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожна дитина обов'язково повинна мати пляшечку води. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці) - один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Після перевірки поданих кандидатами документів на відповідність установленим вимогам конкурсна комісія вирішила: допустити Бондаренко Н.В., Шарова Ю.М. Для участі у конкурсі подано документи від Бондаренко Наталії Володимирівни та Литвин Світлани Павлівни.

  • Share

Reviews