Skip to main content

Blog entry by Rosalina Kelson

Купити будинок в (Мелітопольський район)

Купити будинок в (Мелітопольський район)

Інформація та пошук кращого вибору. З метою виявлення рівня сформованості профорієнтаційної визначеності серед учнів головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних міськрайонного центру зайнятості Анна Шумакова провела анкетування і зорієнтувала на свідомий вибір майбутньої професії та на вибір профілю навчання, мотивувала до вибору актуальних на ринку праці робочих професій. Для учнів 10-А та 10-Б класів ЗОШ №4 в центральній міській бібліотеці для дорослих ім. З метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів, формування пізнавальної,інтелектуальної, творчої активності в міській центральній бібліотеці для дорослих ім. З метою ознайомлення учнів із поняттям «волонтер», створення умов для виховання небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги, стимулювання пізнавального інтересу до основ моральної культури до бібліотеки завітали на зустріч з волонтерами на годину спілкування «Серцем покликані до милосердя» учні 8-го та 9-го класів ЗОШ №6. Отож, обираючи з доволі багатого поля української художньої літератури, було запропоновано декілька авторів, з творчістю яких варто познайомитися, а саме: Ліна Костенко, Любко Дереш, Андрій Кокотюха, Василь Шкляр, Ірен Роздобудько, Наталя Гурницька, Ната Ігнатова, Максим Кідрук, Люка Дашвар, а для кращого візуального сприйняття отриманої інформації молодь переглянула відеорекламу - буктрейлери, що покликані просувати книгу, сприяти доведенню її змісту до читача, залишити слід у його свідомості. Свої вірші про українське диво - хустку читали Наталія Петренко, Тамара Пімурзіна, Валентина Шевченко, Тетяна Лісненко, а солістки ансамблю «Співочі голоси» Наталя Каракулько, Ніна Пух та Раїса Юхно порадували присутніх чудовими українськими піснями під супровід баяна.

Привітати «винуватців свята» зібралися друзі, рідні, знайомі, колеги по перу, поціновувачі поетичного слова, серед яких керівник літературного об’єднання «Обрії» Людмила Грицай із сином Артемом, керівник ГО «Літературне об’єднання «ДИВОСЛОВО» Тетяна Лісненко, редактор літературно-історичного альманаху «Ромен» Віктор Клейніх, поети Віктор Стрельченко, Володимир Панченко, Тетяна Іванова, подружжя Софія та Григорій Стрельченки, Сергій Гаврась, Григорій Діброва, Юлія Ласкава. Моторошні факти голодомору на Роменщині висвітлив у своєму виступі місцевий краєзнавець, член Національної спілки журналістів Григорій Діброва, супроводжуючи розповідь демонстрацією фото та документами тих часів. Україна є унікальною державою адже це перший випадок в світі, коли допомога волонтера дала змогу зупинити ворога» - зазначив отець Ігор, демонструючи учням безліч фото світлин з передової. «Найважче втрачати побратимів, а найбільша допомога бійцям - це моральна підтримка. Авдіївська промзона, шахта Бутівка, 72 - га бригада саме тут настоятель протоієрей Ігор Мурий надавав нашим бійцям свою пасторську допомогу. Із самого початку АТО підтримують наших бійців волонтери: Сергій Бойченко та В’ячеслав Голік, попри всі ризики та небезпеки стабільно постачають гуманітарну допомогу у найгарячіші точки донецького напрямку.

Практичний психолог Державного професійно-технічного навчального закладу «Роменське ВПУ» Надія Радчук, презентувавши навчальний заклад і ознайомивши з професіями яких навчають у закладі, зазначила, що як показує аналіз ринку праці нашого регіону, фахівці, що мають кваліфікацію за масовими робочими професіями, в останні роки стабільно затребувані на підприємствах. Як показує практика, міський апарат перевірити набагато легше, ніж мобільний. Як знайти кадастровий номер в Україні. Цей фактор є основним при оцінці вартості житла: купити недорогу дачу в Київській області або знайти доступний за ціною будинок простіше у віддаленій місцевості, а ось в передмісті не складе труднощів придбати стильний особняк (наприклад, web site в Конча-Заспі), сучасний таунхаус або практичний дуплекс (в Гатному, Ірпені, Нових Петрівцях і т.д.). 2. Прекрасна ідея - купити будинок в Вишгороді Київської області. Сформована тоді ідея державної незалежності стала визначальною для українського визвольного руху. У березні 2017 року виповнюється 100 років від початку Української революції 1917-1921 років - одного із найважливіших і найскладніших періодів в історії українського народу ХХ століття. У 2006 році Верховною Радою був ухвалений Закон України "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні", що офіційно визнає Голодомор актом геноциду українського народу.Сколихнулася Україна від скорботи і жалю. Всесвітній день поезії відзначається і в Україні. Присутні на заході заступник міського голови з гуманітарних питань Ігор Тетірко та начальник відділу культури міськвиконкому Тетяна Баляба привітали поетів з їхнім святом та нагородили грамотами виконавчого комітету міської ради членів літературного об’єднання «Обрії» Людмилу Крангу, Наталію Петренко, Петра Акімова, Валентину Бородько за плідну працю над словом, у зв’язку з виходом у світ поетичних збірок та з нагоди Всесвітнього дня поезії.

Молодь продемонструвала розвиток логіки та аналітичність мислення, вміння швидко приймати рішення в нестандартних ситуаціях, взаємовиручку та колективізм у вирішенні проблемних правових питань. Заступник начальника відділу «Роменське бюро правової допомоги» Алла Єрньєй повідомила про роботу бюро і права молоді на безкоштовну правову допомогу, зокрема з питань працевлаштування, відзначивши, що займатися тим, що цікавить, приносить радість, - одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Експрес-гра «Право, обов’язок, свобода та відповідальність» мала за мету формування основних правових знань учнів, виховання переконання про важливість сумлінного ставлення до своїх обов’язків прищеплення навичок право свідомої поведінки, виховання нетерпимості до різноманітних правопорушень, формування потреб та умінь активно захищати в установленому законом порядку свої права та законні інтереси інших осіб. В рамках Тижня правових знань, напередодні Міжнародного дня прав людини бібліотеку відвідали учні 8-х класів ЗОШ №4, щоб здійснити подорож швидким експресом країною Права, Закону та Моральних норм. Для кожної творчої людини велике щастя народження нового твору, а вихід нової книжки місцевих літераторів - приємна подія для нашого міста. Ви спитаєте чому, саме в ЄС, а тому що ЄС є найбільш вдалим економічним та соціальним проектом в світі, з високими стандартами життя та захистом основних прав та свобод людини. Автори збірок - люди різних поколінь, занять, захоплень та уподобань, але їх об’єднує любов до рідної землі, до поетичного слова, бажання своєю поезією змінити життя на краще.

  • Share

Reviews