Skip to main content

Blog entry by Shari Mansell

Коли закінчиться війна в Україні

Коли закінчиться війна в Україні

Якщо вірити зіркам, до наступних виборів у 2018 році Путін не дотягне. Помітимо зневагу держав Європи до інтересів України. Швидше за все, це станеться ближче до кінця 2017-го. І ось тоді в України з'явиться реальний шанс повністю повернути собі Донбас… Дефолту, енергетичної кризи чи нових протестів в країні не станеться. Він може бути аспектом миру, перемоги чи якихось успіхів на міжнародній арені. Наш голос на міжнародній арені звучатиме непереконливо. Січень 2022 (Факти ICTV): homepage Восени-влітку на нас чекає перемога на міжнародній арені. Більше того, Сатурн і Уран - це планети, homepage які завжди протистоять, що й позначається зараз на світовій арені. 10. Березень 2019 (Апостроф): Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що чекає Україну в майбутньому 2023 «саме королівська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер входять у зодіакальний знак Водолія, пов'язаний з Росією, отже, варто очікувати на поворот стратегій, певного вектора розвитку країни». Україна і Росія будуть рівноправними партнерами - особливо після 2021 року та 2024 року («коли Юпітер увійде в знак Тільця»), коли почнуться розмови про вступ України в Євросоюз. На космограмі з’являється сприятливий аспект - тригін Юпітера до Плутона, і вплив планети Юпітер (який до того ж у своїй сильній обителі, Рибах) - це переговори вищих, влада, врегулювання ситуації та спророцтво про Україну на 2023 рікби дійти до сприятливого результату.

2 березня був молодик у Рибах цього місяця. До цього припинялися поставки у газопроводі, який є з Алжиру через Марокко до Іспанії. «Найнебезпечніший сценарій, який може бути реалізований - танки на Київ. Саме зараз Україна відстоює свою незалежність назавжди (згадуємо планету незалежності Уран, який розташувався у найпатріотичнішому четвертому домі Батьківщини та сім`ї). Україна має дуже важливу місію для всього людства. 13. Червень 2020 (Главред): Ретроградні планети сприятимуть відновленню конфліктів, і на сході України знову може стати дуже гаряче. «Я не бачу взагалі ніяких військових дій на Донбасі після 2019 року (це все пов'язано з тим, що Плутон проходити по асценденту України)». В останні роки астрологія в українських медіа занадто далеко вийшла за межі порівняно невинних гороскопів і стала підміняти думку військових експертів, економістів, медиків. Вона передбачала, що чекає Україну найближчим часом 2023 до цього періоду українці усвідомлюють весь негатив і жах від військових конфліктів і постараються зробити все, щоб військові протиріччя припинилися. Тим же людям, незалежно від знаку зодіаку, хто намагається суттєво змінити своє життя, шукає пригод та яскравих емоцій, необхідно пам’ятати про те, що за все необхідно платити свою ціну. Прогноз Влада Росса від 31.12.2019. Попахувало миром, а вхурделило пандемією. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 2 липня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік.

Про ситуацію на фронтах станом на вечір 11 червня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік. Про ситуацію на фронтах станом на вечір 9 липня повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook, передає Час Пік. Характерно, що прогнози вітчизняних астрологів про Україну скоріш за все будуть більш адекватними і більш наближеними до реальності, що чекає Україну в 2023 році ніж передбачення їхніх російських чи європейських колег, які погано розуміють місцеву соціально-економічну чи політичну ситуацію. Виникає питання: а що робити, коли прогнози не збулися, але треба тримати міну при поганій грі? Наприклад, у 2009 році Павло Глоба прогнозував, що «через 10 лет государства Скандинавии, Прибалтики, Германии и, вероятно, Польши образуют Северный союз. Франция, Италия и Испания объединятся в Южноевропейский союз. «У 2021 році я вже не бачу війни на Донбасі». 19. Листопад 2021 (Апостроф TV): Війна на Донбасі закінчиться лише тоді, коли помре Путін. Грудень 2021 (Обозреватель): Війна на сході України продовжуватиметься, проте ситуація покращиться - території потроху почнуть повертатися під контроль Києва. За кілька днів до цього, 31 грудня 2021 року, на казахстанському телебаченні виступала російська астрологиня і телеведуча Тамара Глоба (так, це дружина того самого Павла Глоби). 15. Січень 2021 (Апостроф TV, РБК.ua): Крим може стати турецьким вже через кілька років, а війна на Донбасі має закінчитися в цьому році («7 років повинна війна тривати та закінчитися рівно через 7 років»).

А вже за кілька днів після виходу новини на сайті «Панорами» цей фейковий прогноз Глоби в ефірі федерального російського каналу всерйоз поширював військовий оглядач «Комсомольської правди», цілий полковник у відставці Віктор Баранець. Збудеться мій давній прогноз про те, що вже 2020 року перестануть стріляти. Також Росс прогнозує, що чекає Україну в майбутньому 2023 що ситуація на Донбасі практично ніяк не буде змінюватися до 2017 року, поки Путіна не повалять. «Я бачу щось подібне до палацового перевороту, в ході якого Путін буде повалений. 7. Жовтень 2018 (Факти.ua): Не варто найближчим часом чекати і закінчення війни на Донбасі: «До 2020 року я не бачу, щоб в цьому питанні щось сильно змінилося. Кожен українець з нетерпінням чекає на завершення війни. Кожен із нас має зараз максимально розвинути та посилити свого Сатурна. У 2020 році, коли почалася пандемія Covid-19, було поєднання усіх трьох планет - Марса, Сатурна та Плутона. Вже в січні 2024 року на Росію чекають серйозні зміни, це пов’язано з входженням Плутона у знак Водолія.

  • Share

Reviews