Skip to main content

Blog entry by Gracie Kaler

Володимир Кудрицький: «Гаслом для кожної української енергетичної компанії має бути «Інвестуй або помри!

Володимир Кудрицький: «Гаслом для кожної української енергетичної компанії має бути «Інвестуй або помри!

Тигр вплине на розвиток здібностей знака і буде надійною опорою, якщо приборкати власну нерозсудливість. Тигр - велелюбна тварина, тому рік є вдалим для створення сім'ї. Знак матиме щасливий і жвавий рік. Тепер ви знаєте, який вплив матиме рік Тигра на вас і ваших близьких. Усього треба буде здобувати своїми силами й розумом, а от у кар'єрних питаннях можна спиратися на допомогу близьких і друзів. У робочій сфері все складеться якнайкраще: буде можливість продемонструвати свої таланти і піти далі. У любовній сфері не прогнозується великих змін, адже більшість Півнів будуть зайняті роботою або її зміною. Рекомендовано скерувати сили на збереження матеріальної стабільності, не влазити в кредити і не робити великих вкладень. Доведеться сам на сам долати перешкоди і сподіватися тільки на власні сили і зв'язки. Хоча захист із боку Тигра буде, зважати потрібно на власні сили й можливості. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя. Усе буде успішним: і навчання, і здоров'я, і фінансова сфера. Усе це позитивно вплине на матеріальне становище. Разом це 70-75% усього нашого енергоміксу. Сатурн розташувався в першому домі - домі самості, особистості та прояву, і це підтверджує, що буде далі з Україною 2023 Сатурн негативно впливатиме на саму Росію.

Хаял Алекперов, хоч і не бачить швидкого завершення конфлікту, проте вважає, що чекає Україну найближчим часом 2023 найтрагічніші події залишилися в першому півріччі, а тепер потрібно очікувати поступового спаду напруги. У плані здоров'я потрібно пильнувати хронічні захворювання нирок і сечовивідних шляхів. У любовному плані ситуація буде стабільною, з'явиться більше часу на себе і на сім'ю. У кар'єрному плані варто докладати більше зусиль і для досягнення цілей використовувати всі можливості. Засновник Московської академії астрології М. Левін вказує, що Україна має всі шанси зберегти єдність, але для цього треба докласти багато зусиль. Найбільшого успіху в кар'єрі досягнуть творчі особи з нестандартним мисленням - у них високі шанси піднятися кар'єрними щаблями і покращити фінансове становище. Багато хто зможе здобути підвищення на роботі, покращити фінансове становище і вирішити питання з житлом. Не виключено, що будуть зміни в кар'єрі і зміцниться фінансове становище. Більш як 12 років тому мольфар сказав, що буде війна, але все пройде так, як заплановано. Народженим у рік Мавпи пощастить із кар'єрою, але роботі треба буде приділяти дуже багато уваги. Фінансова сторона буде не надто прибутковою: щоб зміцнити бюджет, треба буде багато працювати і мати терпіння. Тигр не надто вподобує Мавпу, тому для цього знака 2022 рік буде нелегким. Тигр у любовній сфері принесе багато хвилювань через невизначеність у стосунках і невпевненість у партнері.

Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Там же, у домі Батьківщини та сім’ї, до речі, помістився і північний вузол у Тельці (знаку нашої країни), який відповідає за той кармічний урок, який ми маємо пройти внаслідок війни, та висновки, які маємо зробити. Рік стане інноваційним і активним: до влади прийдуть рішучі люди, які змінять всі усталені звичаї і напишуть нові правила. Другий небезпечний напрямок - із Придністров'я може бути захоплена Одеса, поки вся увага української влади і всі військові зосереджені на Донбасі. 19. Листопад 2021 (Апостроф TV): Війна на Донбасі закінчиться лише тоді, коли помре Путін. Так що, за моїм прогнозом, до 2020 року війна на Донбасі не закінчиться. Як тільки вони це зроблять, війна на Донбасі одразу закінчиться. Все змете вона зі свого шляху і не тільки збережеться, але і стане володарем світу». Адже тільки разом ми - потужна сила. Якщо чекає Україну найближчим часом 2023 ми зможемо втриматися від, скажімо так, «звичних українських практик», у нас усе вийде.

Якщо робота буде вкрай насиченою, варто зменшити оберти заради здоров'я. Якщо грамотно розставити пріоритети, з будь-якої ситуації можна вийти переможцем. У рік Тигра можна сміливо братися за великі проекти. Можна сміливо експериментувати зі стилем, зовнішністю, що чекає Україну найближчим часом 2023 змінюватись як фізично, що чекає Україну найближчим часом 2023 так і духовно. Можна сміливо ділитися знаннями й досвідом, починати проекти й укладати угоди. Імовірно, будуть просування по службі, прибуткові контракти і проекти. Повірте, вони всі будуть доступні українській енергетиці, бо це Клондайк. А в інтернеті знаходимо пророцтва на всі смаки та політичні уподобання! Свиня має всі шанси прожити 2022 рік якнайкраще, якщо пророкують Україні ясновидці 2023 вона буде активною та не проґавить масштабні перспективи. Представники знака матимуть шанси на успіх, що чекає Україну найближчим часом 2023 якщо не пручатимуться. Стосунки з партнером будуть гармонійними, якщо Кінь навчиться бути терплячим і стримуватиме себе кожної критичної миті. Кінь відверто втомився від проблем і невдач, і в рік Тигра він про них забуде. Україна оговтається від війни через років 5-7, а от підйом очікується через три роки.

  • Share

Reviews